Opgewekt uit je bed

5 weeks online programma voor mama’s

🥲 Vraag je je soms af waar je het allemaal voor doet?

➡️ Doe mee en kom in 3 stappen van lusteloos of verveeld naar levenslustig en vrolijk


Een goede start van de dag zet de toon voor de rest van je dag.

Wil jij ook minder last hebben van prikkels of commentaar, meer in balans zijn, je sterker voelen en meer genieten met je kinderen?


“Wij vrouwen zijn enorm krachtige wezens.

We kunnen alleen zelf onze verantwoordelijkheid nemen voor ons geluk.

Niemand anders kan dat voor ons creëren.”

~ Kamal Prem


Wat levert ‘Opgewekt uit je bed’ mij op?


~Je bent met veel meer gemak lief en geduldig naar jezelf en je kinderen.

~Alle prikkels die op je afkomen kan je beter verdragen.

~Je bent het allermooiste voorbeeld voor je kind.

~Je staat met zelfvertrouwen, rust en balans in je moederschap.

~Je kan volop genieten.

~Je hebt een gevoel van “grip” op je moederschap.

~En dat niet alleen: Jouw rust en balans straalt ook uit naar je omgeving. Je kinderen en partner gaan zich ook meer ontspannen voelen.Hallo, ik ben Kamal Prem (Je zegt: Kaammalpreem). Ik ben een bewuste thuismoeder die al vanaf kinds af aan wist dat het moederschap de meest heilige rol is die een vrouw kan ontvangen. Dankzij pittige levenservaringen ben ik volledig klaargestoomd om de beste moeder voor mijn lichte en hoogbewuste zoon te kunnen zijn.

“Door zelf volledig in mijn kracht te staan, kan ik mijn zoontje geven wat hij nodig heeft. Wát hij dan ook nodig heeft, wanneer dan ook. Ik heb mezelf verbaasd over hoeveel ik aankan, toen ik er eenmaal écht voor koos om me voor 100% toe te wijden aan mijn zoontje in plaats van me ‘slachtoffer’ te voelen. Nu ervaren we samen

iedere dag opnieuw harmonie en vreugde.

Dat gun ik jou ook! 💕”
Wat gaan we doen?

In 3 stappen van lusteloos of verveeld naar levenslustig en vrolijk. Met persoonlijke begeleiding van Kamal Prem

Stap 1: Invoelen

Yoga en meditaties om je zelfvertrouwen en balans te vergroten. Speciaal ontworpen zodat het goed te combineren is met je moederschap en moederlichaam.

Stap 2: Inzicht

Reflecties en doe-opdrachten om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie.

Stap 3: Inleven

Hoe werkt je mind? Waarom verveel je je eigenlijk? Wat maakt dat je je lusteloos voelt? Antwoorden op deze en meer vragen.


Wat krijg je?

~Reflectie en opdrachten voor meer zelfinzicht en plezier

~Mama-kind yoga boekje ter waarde van €22,50 met toegankelijke yoga-oefeningen voor mama en kind. Afgestemd op jouw moederlichaam en op jouw kind. Ook voor zwangere mama’s of mama’s met een draagdoek om.

~Fijne meditatievideos die je eenvoudig mee kunt doen.

~Persoonlijke ondersteuning: leg jouw vraag voor aan Kamal-Prem via chat

~2 maanden toegang tot het programma zodat je gerust wat kunt uitlopen

Volledig

online

programma

inclusief persoonlijke ondersteuning

€ 249


Nog twijfels? Stuur gerust een berichtje >>