De informatie op deze website komt van eeuwenoude (yoga) tradities. Niets op deze website is bedoeld als medisch advies en alle oefeningen zijn volledig op eigen risico. Bewust bij mijn kind en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor eventuele consequenties volgend uit informatie die Bewust bij mijn kind deelt. Integendeel, je bent zelf te allen tijden verantwoordelijk voor alles wat er in je leven plaatsvindt, of je dat nu wilt aanvaarden of niet.

Alle hier genoemde recepten kunnen krachtige kruiden, plantaardige ingrediënten en natuurlijk voorkomende ingrediënten bevatten die van oudsher worden gebruikt om de structuur en functie van het menselijk lichaam te ondersteunen.

Raadpleeg altijd uw persoonlijke arts of gediplomeerde zorgverlener voordat u een belangrijke aanpassing aan uw dieet of levensstijl aanbrengt, om er zeker van te zijn dat de ingrediënten of veranderingen in levensstijl geschikt zijn voor uw persoonlijke gezondheidstoestand en consistent zijn met eventuele medicatie die u gebruikt.